close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15
Urnmonument foto 1

Urnmonument Brons, ruwe steen, zwerfkeien

Afgeslagen veldkei met de tekst op een bronzen plaat. De plaat is met afstandhouders op de plaat gemonteerd.Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42329
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Collectie Brons, Natuurlijk, Ruwe steen, Zwerfkeien
Diverse tags Ruwe steen, Zwerfkei
Graftype Natuurlijk
Kleur Beige, licht
Materiaal Brons, Ruwe steen, Zwerfkeien
Natuursteen kleuren Beige/licht bruin
Productgroep Natuurlijke stenen enkel, Urnmonumenten

Productomschrijving

Afgeslagen veldkei met de tekst op een bronzen plaat. De plaat is met afstandhouders op de plaat gemonteerd.
Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Zwerfkeien
Zwerfkeien hebben een zachte, natuurlijke vorm en zijn daardoor een fraai element om te gebruiken in een gedenkteken. De natuurlijke schoonheid maakt dat een zwerfkei niet al te veel decoraties nodig heeft.

Urnmonumenten

Op veel begraafplaatsen of tuinen rondom crematoria is het mogelijk om een urn in een graf te plaatsen. Afhankelijk van de lokale richtlijnen kan op een urnengraf een urnenmonument worden geplaatst.