close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Urnmonument foto 1

Urnmonument

Mooi sierlijk vormgegeven letterplaat met een uitgehakte roos. De tekst is gestraald en ingeverfd. De letterplaat staat met een dekplaatje op plinten. Het geheel staat op een betonfundering.De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste tradi... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42317
Assortiment Traditionele gedenktekens
Bloem, plant of boom Bloem/plant, Bloem/plant decoratie 2d, Orchidee
Collectie Beelden en Symbolen, Klassiek en traditioneel
Kleur Bruin
Subtype Staande steen met vloer

Omschrijving

Mooi sierlijk vormgegeven letterplaat met een uitgehakte roos. De tekst is gestraald en ingeverfd. De letterplaat staat met een dekplaatje op plinten. Het geheel staat op een betonfundering.

Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.