close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag en zondag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Urnmonument foto 1

Urnmonument Basalt, glas

Deze 3 basalt zuilen vormen samen een urnmonument. De bovenkanten van de zuilen zijn glad gemaakt. De tekst is gegraveerd op het glasplaatje,deze is met afstandhouders van RVS op het basalt gemonteerd.De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebrui... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42304
Assortiment Moderne gedenktekens, Natuurlijke gedenktekens
Collectie Modern, Natuurlijk, Zuilen
Graftype Enkel, Kort graf
Kleur Beige
Materiaal Basalt, Glas
Natuursteen kleuren Beige/licht bruin
Subtype Staande steen zonder vloer

Omschrijving

Deze 3 basalt zuilen vormen samen een urnmonument. De bovenkanten van de zuilen zijn glad gemaakt. De tekst is gegraveerd op het glasplaatje,deze is met afstandhouders van RVS op het basalt gemonteerd.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.