close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15
Urnenmonument keien stapelmannetje foto 1

Urnenmonument keien stapelmannetje Zwerfkeien

Deze stapel met keitjes wordt ook wel een stapelmannetje genoemd. In de bergen markeren ze van oudsher een pad of het hoogste punt. Ook worden ze gebruikt als wegwijzer. De stapel met keitjes liggen op een blok van graniet.Wanneer dit grafmonument u aa... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 41988
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Natuurlijk, Staande steen zonder vloer, Zwerfkeien
Graftype Natuurlijk
Kleur Groen
Materiaal Zwerfkeien
Positie Staande steen zonder vloer
Productgroep Enkel monument staand, Natuurlijke stenen enkel
Steensoort Virginia Green graniet

Productomschrijving

Deze stapel met keitjes wordt ook wel een stapelmannetje genoemd. In de bergen markeren ze van oudsher een pad of het hoogste punt. Ook worden ze gebruikt als wegwijzer. De stapel met keitjes liggen op een blok van graniet.
Grafmonumenten

Wanneer dit grafmonument u aanspreekt, maar toch een of meerdere elementen toch graag anders ziet, dan is dit geen probleem. We kunnen elk grafmonument compleet naar uw wens aanpassen. Hiervoor maken wij graag een persoonlijk ontwerp.Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Zwerfkeien
Zwerfkeien hebben een zachte, natuurlijke vorm en zijn daardoor een fraai element om te gebruiken in een gedenkteken. De natuurlijke schoonheid maakt dat een zwerfkei niet al te veel decoraties nodig heeft.