close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Twee losse grafstenen met schuine bovenkant foto 1

Twee losse grafstenen met schuine bovenkant

Een prachtig en modern grafmonument, bestaande uit twee losse grafstenen met schuine bovenkanten. De steen in het midden is versierd met een mooi en elegant bloemen motief. Deze twee stenen samen vormen een uniek en stijlvol geheel, dat de nagedachtenis van uw dierbare eert en respecteert. Het is mogelijk om de naam en persoonlijke boodschappen te graveren in de stenen, zodat de herinnering aan uw... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42061
Assortiment Traditionele gedenktekens
Collectie Klassiek en traditioneel
Graftype Familiegraf - met vloer
Kleur Antraciet
Natuursteen kleuren Antraciet
Subtype Dubbel staand en liggend, Staande steen met vloer

Omschrijving

Een prachtig en modern grafmonument, bestaande uit twee losse grafstenen met schuine bovenkanten. De steen in het midden is versierd met een mooi en elegant bloemen motief. Deze twee stenen samen vormen een uniek en stijlvol geheel, dat de nagedachtenis van uw dierbare eert en respecteert. Het is mogelijk om de naam en persoonlijke boodschappen te graveren in de stenen, zodat de herinnering aan uw geliefde altijd in stand blijft.

Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.