close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Twee halve cirkels van glas en Indian Red graniet foto 1

Twee halve cirkels van glas en Indian Red graniet Glas

Dit grafmonument kent een unieke combinatie van twee halve cirkels van zowel hoogwaardig glas als Indian Red graniet. Het ontwerp heeft zowel een moderne als natuurlijke uitstraling, wat een visuele harmonie creëert. De halve cirkels symboliseren verbinding en eeuwigheid en geven een betekenisvolle uitdrukking aan de gedenkplek. Het monument kan gepersonaliseerd worden met een inscriptie, in zowel... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42265
Assortiment Moderne gedenktekens
Collectie Modern
Graftype Enkel
Kleur Bruin, Rood
Materiaal Glas
Natuursteen kleuren Rood/oranje/bruin
Subtype Enkel staand, Staande steen zonder vloer

Omschrijving

Dit grafmonument kent een unieke combinatie van twee halve cirkels van zowel hoogwaardig glas als Indian Red graniet. Het ontwerp heeft zowel een moderne als natuurlijke uitstraling, wat een visuele harmonie creëert. De halve cirkels symboliseren verbinding en eeuwigheid en geven een betekenisvolle uitdrukking aan de gedenkplek. Het monument kan gepersonaliseerd worden met een inscriptie, in zowel het glas als in het graniet, hierdoor kunnen woorden van respect, liefde en herinnering een permanente plaats krijgen. Dit bijzondere grafmonument biedt een serene en respectvolle manier van herdenken. Het is zowel robuust als transparant, wat stevigheid en openheid bij elkaar brengt. Het hoogwaardige Indian Red graniet geeft bovendien een natuurlijk contrast tegen het glanzende heldere glas, wat zorgt voor een uniek en opvallend monument.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.