close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Twee halve cirkels met hart en rivier van natuursteen foto 1

Twee halve cirkels met hart en rivier van natuursteen

Dit grafmonument combineert twee halve cirkels van natuursteen met een hart en een rivier als middelpunt. Deze unieke combinatie van klassiek en modern design is een gedenkwaardige manier om de liefde voor uw dierbare te herdenken. De zorgvuldig uitgehouwen details in de steen benadrukken de schoonheid en het respect voor de herinnering. Met dit monument kan een blijvende herinnering aan uw gelief... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 24822
Collectie Beelden en Symbolen, Islamitisch
Kleur donker, Kleurrijk
Liggende deel Natuursteen, Rivier
Natuursteen kleuren Zwart

Omschrijving

Dit grafmonument combineert twee halve cirkels van natuursteen met een hart en een rivier als middelpunt. Deze unieke combinatie van klassiek en modern design is een gedenkwaardige manier om de liefde voor uw dierbare te herdenken. De zorgvuldig uitgehouwen details in de steen benadrukken de schoonheid en het respect voor de herinnering. Met dit monument kan een blijvende herinnering aan uw geliefde worden gecreƫerd.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.