close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Twee grafzuilen met Bronzen zon en maan foto 1

Twee grafzuilen met Bronzen zon en maan

Een uniek grafmonument dat bestaat uit twee sierlijke grafzuilen met bronzen zon en maan reliëfs. Deze vormgeving biedt een artistieke en klassieke weergave van de natuurlijke kracht en schoonheid van het leven. Elke zuil is voorzien van een persoonlijke inscriptie, waardoor u een eeuwigdurende herinnering aan uw dierbare kunt bewaren. Dit monument combineert functionaliteit met schoonheid, waardo... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42394
Collectie Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Zuilen
Graftype Enkel
Kleur Beige, Bruin
Natuursteen kleuren Beige/licht bruin
Subtype Staande steen zonder vloer

Omschrijving

Een uniek grafmonument dat bestaat uit twee sierlijke grafzuilen met bronzen zon en maan reliëfs. Deze vormgeving biedt een artistieke en klassieke weergave van de natuurlijke kracht en schoonheid van het leven. Elke zuil is voorzien van een persoonlijke inscriptie, waardoor u een eeuwigdurende herinnering aan uw dierbare kunt bewaren. Dit monument combineert functionaliteit met schoonheid, waardoor het een passende plek biedt om te gedenken.


Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.