close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Ruwe grafsteen met kruis en Cortenstalen rand foto 1
Klik op onderstaande foto's voor een vergroting

Ruwe grafsteen met kruis en Cortenstalen rand

Een stijlvol grafmonument met een robuuste uitstraling. De ruwe grafsteen heeft een kruis erop gegraveerd, dat gecombineerd wordt met een Cortenstalen rand. Deze stevige combinatie symboliseert de kracht van de overledene en biedt tegelijkertijd een persoonlijk tintje. Door de fijne details is dit monument een waardig herdenkingsmonument voor uw geliefde.De natuur levert ons de mooiste materialen,... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 33274
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Collectie Natuurlijk
Graftype Enkel
Liggende deel Cortenstaal, Geheel beplanting
Staande deel Natuurlijk

Omschrijving

Een stijlvol grafmonument met een robuuste uitstraling. De ruwe grafsteen heeft een kruis erop gegraveerd, dat gecombineerd wordt met een Cortenstalen rand. Deze stevige combinatie symboliseert de kracht van de overledene en biedt tegelijkertijd een persoonlijk tintje. Door de fijne details is dit monument een waardig herdenkingsmonument voor uw geliefde.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.