close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Blauwe grafzuil van Ruwe steen foto 1

Blauwe grafzuil van Ruwe steen Ruwe steen

Dit grafmonument bestaat uit een robuuste, blauwe grafzuil vervaardigd uit ruwe steen. Het presenteert een authentieke uitstraling gecombineerd met een moderne vormgeving. De blauwe kleur van de zuil, in combinatie met de ruwe textuur, creëert een rustgevend en vredig aanzicht. Deze zuil biedt voldoende ruimte voor het aanbrengen van een persoonlijk aandenken, waardoor het een uniek en in het oog ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 41942
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Collectie Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Kunstenaars, Natuurlijk, Ruwe steen, Zuilen
Graftype Enkel
Kleur Blauw
Materiaal Ruwe steen
Natuursteen kleuren Blauw
Subtype Enkel staand, Staande steen zonder vloer

Omschrijving

Dit grafmonument bestaat uit een robuuste, blauwe grafzuil vervaardigd uit ruwe steen. Het presenteert een authentieke uitstraling gecombineerd met een moderne vormgeving. De blauwe kleur van de zuil, in combinatie met de ruwe textuur, creëert een rustgevend en vredig aanzicht. Deze zuil biedt voldoende ruimte voor het aanbrengen van een persoonlijk aandenken, waardoor het een uniek en in het oog springend eerbetoon vormt. De ruwe afwerking van de steen zorgt ervoor dat elk monument zijn eigen unieke identiteit heeft, wat bijdraagt aan de persoonlijke herdenking. Met zijn eenvoudige maar krachtige uitstraling, is dit grafmonument een passende keuze om uw dierbare te herdenken en in gedachten te houden.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.