close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15
Ruimte foto 1

Ruimte

Dit gedenkobject bestaat uit twee helften die samen een vogel vormen. Het is geschikt om in uw tuin te plaatsen. In beide helften kan een opening gemaakt worden om wat as en/of een kleine herinnering op te bergen. Het is daarmee, nu of later, ook gesch... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42363
Assortiment Moderne gedenktekens
Catalogus Grafmonumenten
Kleur Grijs
Productgroep Thuisgedenken

Productomschrijving

Dit gedenkobject bestaat uit twee helften die samen een vogel vormen. Het is geschikt om in uw tuin te plaatsen. In beide helften kan een opening gemaakt worden om wat as en/of een kleine herinnering op te bergen. Het is daarmee, nu of later, ook geschikt als gedenkobject voor twee personen. Waar deze opening gemaakt wordt, bepalen we graag samen met u. Dit kan aan de onderzijde zijn, waardoor niemand het ziet of bijvoorbeeld aan de binnenzijde van de helften, waardoor de afsluitingen zichtbaar zijn als de delen wat uit elkaar worden geplaatst. Het graniet is gezoet.
Grafmonumenten

Wanneer dit grafmonument u aanspreekt, maar toch een of meerdere elementen toch graag anders ziet, dan is dit geen probleem. We kunnen elk grafmonument compleet naar uw wens aanpassen. Hiervoor maken wij graag een persoonlijk ontwerp.