close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Rood hartvormige grafsteen foto 1
Klik op onderstaande foto's voor een vergroting

Rood hartvormige grafsteen Natuursteen

Een prachtig rood hartvormig grafmonument, ontworpen om een liefdevolle herinnering te bewaren. Door alle ruimte in het midden van het hart is er een mogelijkheid om de naam van uw geliefde op de steen te laten zetten.Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonli... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 34823
Collectie Eenvoudig tot bijzonder
Liggende deel Gedeeltelijk beplanting, Natuursteen
Materiaal Natuursteen
Natuursteen kleuren Rood/oranje/bruin
Staande deel Natuursteen

Omschrijving

Een prachtig rood hartvormig grafmonument, ontworpen om een liefdevolle herinnering te bewaren. Door alle ruimte in het midden van het hart is er een mogelijkheid om de naam van uw geliefde op de steen te laten zetten.

Eenvoudig tot bijzonder

Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.

Natuursteen

Van marmer tot graniet en van ruw tot gepolijst. Natuursteen is nog steeds het meest gebruikte materiaal voor grafmonumenten wordt gebruikt in de meest uiteenlopende variaties, soorten, kleuren en afwerkingen. Juist vanwege de duurzaamheid is het materiaal erg geschikt voor toepassing in de buitenlucht en blijven de meeste natuursteensoorten ook jarenlang hun natuurlijke schoonheid behouden.