close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Ronde grafsteen van Impala graniet foto 1

Ronde grafsteen van Impala graniet

Dit grafmonument vertegenwoordigt een stijlvolle combinatie van tijdloze vorm en duurzaam materiaal. Het kenmerkt zich door een ronde vorm, wat het een uniek en elegant karakter geeft dat op subtiele wijze de aandacht trekt. De grafsteen is vervaardigd uit Impala graniet, bekend om zijn hoge kwaliteit, duurzaamheid en natuurlijke esthetiek. De rustige, donkere tinten van het graniet zorgen voor ee... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42538
Assortiment Traditionele gedenktekens
Collectie Klassiek en traditioneel
Kleur Grijs
Subtype Enkel staand, Staande steen zonder vloer

Omschrijving

Dit grafmonument vertegenwoordigt een stijlvolle combinatie van tijdloze vorm en duurzaam materiaal. Het kenmerkt zich door een ronde vorm, wat het een uniek en elegant karakter geeft dat op subtiele wijze de aandacht trekt. De grafsteen is vervaardigd uit Impala graniet, bekend om zijn hoge kwaliteit, duurzaamheid en natuurlijke esthetiek. De rustige, donkere tinten van het graniet zorgen voor een ingetogen, maar indrukwekkend visueel effect. Dit grafmonument biedt ruimte tot personaliseren met inscripties, om op deze manier een blijvende herinnering aan uw dierbare te kunnen creëren. Met zijn ronde vorm en granieten textuur staat dit monument voor stabiliteit en eeuwigheid, waardoor het een respectvol eerbetoon vormt aan het leven van uw geliefde.

Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.