close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Rond grafmonument van Himalaya graniet en graflantaarn foto 1

Rond grafmonument van Himalaya graniet en graflantaarn

Dit ronde grafmonument is vervaardigd uit Himalaya graniet, een robuuste en duurzame steensoort. Het is voorzien van een klassieke graflantaarn die het monument een gedenkwaardige uitstraling geeft. Met de vele mogelijkheden voor graveren kunt u de naam en persoonlijke boodschappen van uw dierbare in het steen verankeren, waardoor hun aanwezigheid op een respectvolle manier wordt geëerd.De traditi... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42035
Assortiment Traditionele gedenktekens
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Klassiek en traditioneel
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Bruin, Rood, Roze
Natuursteen kleuren Roze
Subtype Enkel staand en liggend, Staande steen met vloer

Omschrijving

Dit ronde grafmonument is vervaardigd uit Himalaya graniet, een robuuste en duurzame steensoort. Het is voorzien van een klassieke graflantaarn die het monument een gedenkwaardige uitstraling geeft. Met de vele mogelijkheden voor graveren kunt u de naam en persoonlijke boodschappen van uw dierbare in het steen verankeren, waardoor hun aanwezigheid op een respectvolle manier wordt geëerd.

Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.

Eenvoudig tot bijzonder

Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.