close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Rechthoekige grafsteen van Cortenstaal met rand foto 1
Klik op onderstaande foto's voor een vergroting

Rechthoekige grafsteen van Cortenstaal met rand Cortenstaal

Een modern grafmonument dat bestaat uit een rechthoekige grafsteen van Cortenstaal met zorgvuldig uitgehouwen versieringen. Het aantrekkelijke ontwerp symboliseert sterkte en kracht, terwijl de ronde randversiering een subtiele elegantie toevoegt. Dit monument biedt een persoonlijke touch, waardoor de herinnering aan de dierbare voor altijd wordt bewaard.Cortenstaal wordt regelmatig toegepast bij ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 35944
Collectie Grafzerken, Modern
Graftype Grafzerken
Kleur Oranje
Liggende deel Cortenstaal, Geheel beplanting
Materiaal Cortenstaal
Staande deel Cortenstaal

Omschrijving

Een modern grafmonument dat bestaat uit een rechthoekige grafsteen van Cortenstaal met zorgvuldig uitgehouwen versieringen. Het aantrekkelijke ontwerp symboliseert sterkte en kracht, terwijl de ronde randversiering een subtiele elegantie toevoegt. Dit monument biedt een persoonlijke touch, waardoor de herinnering aan de dierbare voor altijd wordt bewaard.

Cortenstaal

Cortenstaal wordt regelmatig toegepast bij grafmonumenten.De mooie roestbruine kleur wordt gekenmerkt door zijn warme uitstraling en wordt het ook steeds vaker gekozen. Het materiaal is zeer weervast en de roestlaag is erg duurzaam en blijft mooi.