close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Rechthoekige grafsteen met schuin verloop foto 1

Rechthoekige grafsteen met schuin verloop

Een rechthoekig grafmonument met een schuine afloop, dat een respectvolle en tijdloze sfeer uitstraalt. Het ontwerp is geïnspireerd op traditionele grafstenen, waarbij de naam van de dierbare op de steen kan worden gezet om het monument persoonlijk te maken. Met zijn rustieke uitstraling straalt het respect en liefde uit voor degene die erin herinnerd wordt.De traditionele gedenktekens zijn meesta... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 41916
Assortiment Traditionele gedenktekens
Collectie Klassiek en traditioneel
Graftype Enkel
Subtype Enkel staand, Staande steen zonder vloer

Omschrijving

Een rechthoekig grafmonument met een schuine afloop, dat een respectvolle en tijdloze sfeer uitstraalt. Het ontwerp is geïnspireerd op traditionele grafstenen, waarbij de naam van de dierbare op de steen kan worden gezet om het monument persoonlijk te maken. Met zijn rustieke uitstraling straalt het respect en liefde uit voor degene die erin herinnerd wordt.

Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.