close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Natuurlijke ruwe zwerfkei met ijzeren letters foto 1

Natuurlijke ruwe zwerfkei met ijzeren letters Zwerfkeien

Een uniek grafmonument dat de natuurlijke schoonheid van de omgeving benadrukt. Een ruwe zwerfkei die op een krachtige manier staat voor de oneindigheid van het leven. De ijzeren letters geven het monument een persoonlijke touch, waardoor de herinnering aan uw geliefde wordt bewaard. De perfecte combinatie tussen natuur en kunst, zorgvuldig gecreëerd om respectvol te eren.De natuur levert ons de m... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 35762
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Collectie Natuurlijk, Onderhoudsvrij
Materiaal Zwerfkeien
Productsoort Zwerfkei / kussensteen
Staande deel Natuurlijk, Zwerfkei

Omschrijving

Een uniek grafmonument dat de natuurlijke schoonheid van de omgeving benadrukt. Een ruwe zwerfkei die op een krachtige manier staat voor de oneindigheid van het leven. De ijzeren letters geven het monument een persoonlijke touch, waardoor de herinnering aan uw geliefde wordt bewaard. De perfecte combinatie tussen natuur en kunst, zorgvuldig gecreëerd om respectvol te eren.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Zwerfkeien
Zwerfkeien hebben een zachte, natuurlijke vorm en zijn daardoor een fraai element om te gebruiken in een gedenkteken. De natuurlijke schoonheid maakt dat een zwerfkei niet al te veel decoraties nodig heeft.