close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Natuurlijke ruwe grafsteen met graflantaarn foto 1

Natuurlijke ruwe grafsteen met graflantaarn Natuursteen

Een robuuste en klassieke grafsteen van hoogwaardig natuursteen, met een uniek ruw oppervlak dat de natuurlijke schoonheid benadrukt. Het monument omvat een elegante lantaarn die de rustplaats verlicht, waardoor de herinnering aan uw geliefde voor altijd voortleeft. Door de gedetailleerde afwerking en het persoonlijke ontwerp is dit grafmonument de perfecte manier om uw dierbare te herdenken.De na... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 19213
Collectie Natuurlijk
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Liggende deel Leisteen, Natuurlijk, Natuursteen
Materiaal Natuursteen
Staande deel Leisteen, Natuurlijk

Omschrijving

Een robuuste en klassieke grafsteen van hoogwaardig natuursteen, met een uniek ruw oppervlak dat de natuurlijke schoonheid benadrukt. Het monument omvat een elegante lantaarn die de rustplaats verlicht, waardoor de herinnering aan uw geliefde voor altijd voortleeft. Door de gedetailleerde afwerking en het persoonlijke ontwerp is dit grafmonument de perfecte manier om uw dierbare te herdenken.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.

Natuursteen

Van marmer tot graniet en van ruw tot gepolijst. Natuursteen is nog steeds het meest gebruikte materiaal voor grafmonumenten wordt gebruikt in de meest uiteenlopende variaties, soorten, kleuren en afwerkingen. Juist vanwege de duurzaamheid is het materiaal erg geschikt voor toepassing in de buitenlucht en blijven de meeste natuursteensoorten ook jarenlang hun natuurlijke schoonheid behouden.