close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Natuurlijke ruwe grafsteen met bronzen tekstplaatje foto 1

Natuurlijke ruwe grafsteen met bronzen tekstplaatje Ruwe steen, zwerfkeien

Dit grafmonument kenmerkt zich door haar natuurlijke en ruwe grafsteen. De ruwe steen, onbewerkt en authentiek, straalt een pure uitstraling uit en staat symbool voor de ongerepte schoonheid van het leven. Een prominente eigenschap van dit monument is het koperen tekstplaatje, dat een zacht en stijlvol contrast biedt met de robuuste uitstraling van de steen. De tekstplaat van brons ondersteunt op ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42204
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Collectie Natuurlijk, Puur natuur, Ruwe steen
Graftype Enkel
Kleur Groen
Materiaal Ruwe steen, Zwerfkeien
Natuursteen kleuren Groen
Subtype Staande steen zonder vloer

Omschrijving

Dit grafmonument kenmerkt zich door haar natuurlijke en ruwe grafsteen. De ruwe steen, onbewerkt en authentiek, straalt een pure uitstraling uit en staat symbool voor de ongerepte schoonheid van het leven. Een prominente eigenschap van dit monument is het koperen tekstplaatje, dat een zacht en stijlvol contrast biedt met de robuuste uitstraling van de steen. De tekstplaat van brons ondersteunt op subtiele wijze de personalisatie van dit monument, doordat het ruimte biedt voor een inscriptie van uw keuze. Dit kan een naam, een datum, of een persoonlijk bericht zijn. Dit grafmonument biedt een bescheiden en respectvolle manier om de herinnering aan uw dierbare levend te houden, door de natuurlijke setting te combineren met een persoonlijke touch.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Zwerfkeien
Zwerfkeien hebben een zachte, natuurlijke vorm en zijn daardoor een fraai element om te gebruiken in een gedenkteken. De natuurlijke schoonheid maakt dat een zwerfkei niet al te veel decoraties nodig heeft.