close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Natuurlijke ruwe grafsteen met Cortenstalen rand foto 1
Klik op onderstaande foto's voor een vergroting

Natuurlijke ruwe grafsteen met Cortenstalen rand Leisteen, ruwe steen

Een natuurlijke ruwe grafsteen met een opvallende Cortenstalen rand, voor een uniek en persoonlijk grafmonument. De rustieke tekstuur van de steen biedt de mogelijkheid om de naam en persoonlijke boodschappen van uw dierbare te graveren, waardoor hun aanwezigheid op een prachtige manier wordt geëerd. Met dit monument kunt u een blijvende herinnering creëren, waarbij authenticiteit en respect samen... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 33696
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Collectie Leisteen, Natuurlijk, Ruwe steen
Liggende deel Cortenstaal, Geheel beplanting
Materiaal Leisteen, Ruwe steen
Staande deel Leisteen, Natuurlijk

Omschrijving

Een natuurlijke ruwe grafsteen met een opvallende Cortenstalen rand, voor een uniek en persoonlijk grafmonument. De rustieke tekstuur van de steen biedt de mogelijkheid om de naam en persoonlijke boodschappen van uw dierbare te graveren, waardoor hun aanwezigheid op een prachtige manier wordt geëerd. Met dit monument kunt u een blijvende herinnering creëren, waarbij authenticiteit en respect samenkomen.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.