close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Natuurlijke ruwe grafsteen met Bronzen tekstplaatje foto 1

Natuurlijke ruwe grafsteen met Bronzen tekstplaatje Ruwe steen

Dit natuurlijke ruwe grafsteen monument combineert eenvoudig design met een tastbare authenticiteit. Het ruwe oppervlak van de steen, intact gelaten in zijn oorspronkelijke staat, draagt bij aan het ongeëvenaarde karakter en de persoonlijkheid van dit monument. Een bronzen tekstplaatje is bevestigd op de stenen ondergrond, dat door de patina van verloop van tijd een unieke uitstraling krijgt. U he... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42226
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Collectie Natuurlijk, Ruwe steen
Graftype Enkel
Kleur Groen
Materiaal Ruwe steen
Subtype Staande steen zonder vloer

Omschrijving

Dit natuurlijke ruwe grafsteen monument combineert eenvoudig design met een tastbare authenticiteit. Het ruwe oppervlak van de steen, intact gelaten in zijn oorspronkelijke staat, draagt bij aan het ongeëvenaarde karakter en de persoonlijkheid van dit monument. Een bronzen tekstplaatje is bevestigd op de stenen ondergrond, dat door de patina van verloop van tijd een unieke uitstraling krijgt. U heeft de mogelijkheid om op het brons een persoonlijke tekst te laten graveren, waarmee deze gedenkplek een werkelijk persoonlijke touch krijgt. Dit grafmonument is een waardige keuze voor hen die voorstanders zijn van een eenvoudige maar betekenisvolle herinnering aan hun dierbaren, waarbij natuurlijke schoonheid centraal staat.


Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.