close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Liggende grafzerk van Licht Labrador graniet  foto 1

Liggende grafzerk van Licht Labrador graniet

Een liggende grafzerk gemaakt van Licht Labrador graniet, een materiaalsoort bekend om zijn uitzonderlijke duurzaamheid en unieke, natuurlijke uitstraling. Let op de subtiele nuances van de steen die het licht op verschillende manieren vangen, waardoor het monument dynamiek en diepte heeft. De platte, horizontale oriëntatie sluit aan op een subtiele en ingetogen monumentstijl. Op het oppervlak van... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42108
Assortiment Traditionele gedenktekens
Collectie Grafzerken, Klassiek en traditioneel
Graftype Enkel, Enkele grafsteen - met vloer, Grafzerken
Kleur Grijs
Productsoort Zerk / Dekplaat

Omschrijving

Een liggende grafzerk gemaakt van Licht Labrador graniet, een materiaalsoort bekend om zijn uitzonderlijke duurzaamheid en unieke, natuurlijke uitstraling. Let op de subtiele nuances van de steen die het licht op verschillende manieren vangen, waardoor het monument dynamiek en diepte heeft. De platte, horizontale oriëntatie sluit aan op een subtiele en ingetogen monumentstijl. Op het oppervlak van deze grafzerk is er voldoende ruimte voor de inscriptie van de naam en gegevens van uw dierbare, als ook persoonlijke teksten of symbolen. Dit grafmonument viert de eenvoud in ontwerp en biedt tegelijkertijd een tastbare en blijvende manier om uw dierbare te herinneren. Zijn robuuste constructie garandeert weerstand tegen weersinvloeden en zorgt voor een blijvende herinnering door de jaren heen.

Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.