close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Liggende grafzerk met blokken en kruis foto 1

Liggende grafzerk met blokken en kruis

Dit grafmonument kenmerkt zich door een liggende zerk, gemaakt van duurzaam materiaal, in combinatie met symmetrisch geplaatste blokken en een centraal geplaatst kruis. Dit ontwerp zorgt voor een evenwichtige en serene uitstraling. Het liggende deel biedt voldoende ruimte voor het graveren van een naam of een persoonlijke boodschap. De blokken verlenen het monument een robuuste aanblik en het krui... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42103
Assortiment Moderne gedenktekens
Collectie Christelijk, Grafzerken, Kruis, Modern
Graftype Enkel, Enkele grafsteen - met vloer, Grafzerken
Kleur Antraciet, Bruin
Natuursteen kleuren Antraciet
Productsoort Zerk / Dekplaat

Omschrijving

Dit grafmonument kenmerkt zich door een liggende zerk, gemaakt van duurzaam materiaal, in combinatie met symmetrisch geplaatste blokken en een centraal geplaatst kruis. Dit ontwerp zorgt voor een evenwichtige en serene uitstraling. Het liggende deel biedt voldoende ruimte voor het graveren van een naam of een persoonlijke boodschap. De blokken verlenen het monument een robuuste aanblik en het kruis voegt een iconisch, universeel symbool van herdenking toe. De zorgvuldig uitgekozen materialen dragen bij aan de levensduur van het monument, terwijl de subtiele details en vormen een respectvol eerbetoon vormen aan de dierbare die wordt herdacht. Dit grafmonument symboliseert een plek van reflectie en herinnering, een gedenkteken dat eeuwigheid en duurzaamheid uitstraalt.


Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.