close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Levensboom foto 1

Levensboom Rvs

De vorm die door het RVS wordt vrijgelaten, maakt een gestileerde boomtak zichtbaar met bladeren en verbeeldt hiermee de kringloop van de natuur. Dit is een mooie metafoor voor de levensloop van de mens: lente, zomer, herfst en winter. Zoals in de natuur op elke winter een nieuwe lente volgt, houdt het leven van een mens niet op bij zijn of haar winter. Voor de een is het een volgende fase, voor d... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42361
Assortiment Moderne gedenktekens
Collectie Modern
Kleur Grijs, Zwart
Materiaal RVS

Omschrijving

De vorm die door het RVS wordt vrijgelaten, maakt een gestileerde boomtak zichtbaar met bladeren en verbeeldt hiermee de kringloop van de natuur. Dit is een mooie metafoor voor de levensloop van de mens: lente, zomer, herfst en winter. Zoals in de natuur op elke winter een nieuwe lente volgt, houdt het leven van een mens niet op bij zijn of haar winter. Voor de een is het een volgende fase, voor de ander de herinnering aan wat dierbaar is; er is altijd iets dat doorgaat. Ook hier volgt er altijd weer een lente. Het losse blaadje vormt de afsluiting van een klein compartimentje waarin as kan worden opgeslagen.
Het aantal uitgesneden blaadjes is variabel en kan dus aan uw wensen worden aangepast.
Ook de vorm van dit gedenkobject ligt niet vast. We kijken graag samen met u naar een geschikte vorm, formaat en als u dit wenst, een tekst.

RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.