close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Kort gedenkteken foto 1

Kort gedenkteken

Mooi gevormde letterplaat, de linker zijkant heeft een relief. Dit grafmonument staat met een tussenstuk op een voetstuk met er voor een kleine dekplaat. De dekplaat bestaat uit 2 verschillende materialen.De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42268
Assortiment Traditionele gedenktekens
Collectie Golfkop, Klassiek en traditioneel
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Zwart
Natuursteen kleuren Zwart
Subtype Staande steen met vloer

Omschrijving

Mooi gevormde letterplaat, de linker zijkant heeft een relief. Dit grafmonument staat met een tussenstuk op een voetstuk met er voor een kleine dekplaat. De dekplaat bestaat uit 2 verschillende materialen.

Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.