close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Islamitische grafsteen foto 1

Islamitische grafsteen Glas, natuursteen

Islamitische grafsteen met glas en natuursteen. Op de glasplaat is een minaret afgebeeld. De letters op de voorband zijn van brons. Onze adviseurs helpen u graag met het ontwerpen van het monument.Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale ric... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 19317
Collectie Bijzonder persoonlijk, Exclusief, Islamitisch, Met bijzondere betekenis, Perzisch
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Blauw, Zwart
Liggende deel Natuursteen
Materiaal Glas, Natuursteen
Natuursteen kleuren Blauw, Zwart
Staande deel Natuursteen en glas
Subtype Staande steen met vloer

Omschrijving

Islamitische grafsteen met glas en natuursteen. Op de glasplaat is een minaret afgebeeld. De letters op de voorband zijn van brons. Onze adviseurs helpen u graag met het ontwerpen van het monument.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen

Van marmer tot graniet en van ruw tot gepolijst. Natuursteen is nog steeds het meest gebruikte materiaal voor grafmonumenten wordt gebruikt in de meest uiteenlopende variaties, soorten, kleuren en afwerkingen. Juist vanwege de duurzaamheid is het materiaal erg geschikt voor toepassing in de buitenlucht en blijven de meeste natuursteensoorten ook jarenlang hun natuurlijke schoonheid behouden.