close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Islamitisch grafmonument foto 1
Klik op onderstaande foto's voor een vergroting

Islamitisch grafmonument Natuursteen

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen. Van marmer tot graniet en van ruw tot gepolijst. Natuursteen is nog steeds het meest gebruikte materiaal voor grafmonumenten wordt gebruikt in de meest uiteenlopende variaties, soorten, k... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 37150
Collectie Islamitisch
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur donker, Zwart
Liggende deel Geheel beplanting, Natuursteen
Materiaal Natuursteen
Natuursteen kleuren Zwart
Staande deel Natuursteen
Subtype Staande steen met vloer

Omschrijving

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.

Natuursteen

Van marmer tot graniet en van ruw tot gepolijst. Natuursteen is nog steeds het meest gebruikte materiaal voor grafmonumenten wordt gebruikt in de meest uiteenlopende variaties, soorten, kleuren en afwerkingen. Juist vanwege de duurzaamheid is het materiaal erg geschikt voor toepassing in de buitenlucht en blijven de meeste natuursteensoorten ook jarenlang hun natuurlijke schoonheid behouden.