close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Houten grafsteen met kruis en glazen tekst plaat foto 1
Klik op onderstaande foto's voor een vergroting

Houten grafsteen met kruis en glazen tekst plaat Hout

Dit grafmonument combineert een houten kruis met een glazen tekstplaat voor een unieke, gepersonaliseerde uitstraling. Gebouwd van duurzaam hout, staat het kruis symbool voor geloof en eeuwigheid, en draagt bij aan de serene uitstraling van de laatste rustplaats. De glazen tekstplaat biedt ruimte voor het graveren van een naam, data en persoonlijke boodschap, waardoor er een subtiele en betekenisv... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 36547
Collectie Christelijk, Kruis
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Beige, licht
Materiaal Hout
Subtype Staande steen met vloer

Omschrijving

Dit grafmonument combineert een houten kruis met een glazen tekstplaat voor een unieke, gepersonaliseerde uitstraling. Gebouwd van duurzaam hout, staat het kruis symbool voor geloof en eeuwigheid, en draagt bij aan de serene uitstraling van de laatste rustplaats. De glazen tekstplaat biedt ruimte voor het graveren van een naam, data en persoonlijke boodschap, waardoor er een subtiele en betekenisvolle verbinding ontstaat met uw dierbare. Dit grafmonument, met zijn harmonieuze combinatie van natuurlijke materialen en modern design, benadrukt zowel de individualiteit van uw geliefde als het eeuwige respect dat u voor hen heeft.


Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.

Hout

Hout staat bekend om zijn warme, natuurlijke uitstraling die een breed spectrum aan kleuren en tinten omvat. Elke houtsoort brengt zijn eigen unieke sfeer en textuur met zich mee. De variatie in nerfpatronen, vaak uniek voor elke stuk, voegt een persoonlijke toets toe die de schoonheid van de natuur weerspiegelt. Hout symboliseert groei, leven en vernieuwing, en staat tegelijkertijd voor stevigheid en duurzaamheid. Het is een materiaal dat met de tijd meegaat en een diepere verbinding met de aarde en haar cycli biedt. Deze eigenschappen maken het een bijzonder en veelzijdig materiaal, gewaardeerd om zijn esthetiek en symbolische waarde.