close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafmonument licht natuursteen foto 1

Grafmonument licht natuursteen

Enkel monument met letterplaat en zuil, verbonden door een bronzen bol. In de omranding is ruimte voor grind of beplanting, bij dit monument een glazen lessenaar design.Er zijn talloze natuursteensoorten. Iedere steensoort met haar eigen specifieke eigenschappen en uitstraling. Ons assortiment natuursteen soorten bevat ook vele soorten licht natuursteen. Omdat licht natuursteen poreuzer is da... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42165
Assortiment Moderne gedenktekens
Collectie Lichte grafstenen, Modern
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Beige, licht, Roze, Wit
Natuursteen kleuren Beige/licht bruin, Roze, Wit/gebroken wit
Subtype Enkel staand en liggend, Staande steen met vloer

Omschrijving

Enkel monument met letterplaat en zuil, verbonden door een bronzen bol. In de omranding is ruimte voor grind of beplanting, bij dit monument een glazen lessenaar design.

Lichte grafstenen

Er zijn talloze natuursteensoorten. Iedere steensoort met haar eigen specifieke eigenschappen en uitstraling. Ons assortiment natuursteen soorten bevat ook vele soorten licht natuursteen. Omdat licht natuursteen poreuzer is dan donker natuursteen trekt vocht en vuil meer in het steen. Licht natuursteen vereist daarom regelmatig onderhoud. Met een speciaal impregneermiddel kunnen we het intrekken van vocht en vuil beperken waardoor de steensoort langer mooi blijft.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.