close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Groene natuurlijke ruwe grafsteen van Diabas foto 1

Groene natuurlijke ruwe grafsteen van Diabas Ruwe steen

Dit robuuste grafmonument is gemaakt van kwalitatieve Diabas, bekend om zijn duurzaamheid en natuurlijke schoonheid. Ongepolijst en met een unieke, ruwe afwerking, draagt het bij aan een opvallend en authentiek aanzicht. De levendige groene tint van de steen zorgt voor een serene en harmonieuze sfeer. Het monument biedt de mogelijkheid tot personalisatie door het graveren van namen, data of persoo... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42071
Collectie Natuurlijk, Ruwe steen
Graftype Enkel
Kleur Groen
Materiaal Ruwe steen
Subtype Staande steen zonder vloer

Omschrijving

Dit robuuste grafmonument is gemaakt van kwalitatieve Diabas, bekend om zijn duurzaamheid en natuurlijke schoonheid. Ongepolijst en met een unieke, ruwe afwerking, draagt het bij aan een opvallend en authentiek aanzicht. De levendige groene tint van de steen zorgt voor een serene en harmonieuze sfeer. Het monument biedt de mogelijkheid tot personalisatie door het graveren van namen, data of persoonlijke boodschappen. Dit monument verenigt de identiteit van uw geliefde met de kracht en tijdloosheid van de natuur. De groene, natuurlijke ruwe grafsteen van Diabas is een tastbare vorm van respect en herinnering die de tand des tijds zal doorstaan. Uniek in zijn soort zorgt dit monument voor een blijvende nagedachtenis op de rustplaats van uw dierbare.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.