close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafzuil van basalt  foto 1

Grafzuil van basalt

Een tijdloze grafzuil van hoogwaardig basalt, met een traditionele vorm en stevige constructie. De structuur is afgewerkt met een glad oppervlak dat perfect is voor het graveren van naam, datum en andere persoonlijke boodschappen. Dit grafmonument is een solide en stijlvolle herinnering aan uw geliefde, die de liefde en respect voor het leven van de overledene perfect weergeeft.De natuur levert on... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42572
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Collectie Natuurlijk, Zuilen
Graftype Enkel
Kleur Beige
Natuursteen kleuren Beige/licht bruin
Subtype Enkel staand, Staande steen zonder vloer

Omschrijving

Een tijdloze grafzuil van hoogwaardig basalt, met een traditionele vorm en stevige constructie. De structuur is afgewerkt met een glad oppervlak dat perfect is voor het graveren van naam, datum en andere persoonlijke boodschappen. Dit grafmonument is een solide en stijlvolle herinnering aan uw geliefde, die de liefde en respect voor het leven van de overledene perfect weergeeft.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.