close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafsteen van himalaya graniet met golfkop foto 1

Grafsteen van himalaya graniet met golfkop

Een grafmonument dat is gemaakt van hoogwaardig Himalaya graniet, met een golfkop. De perfect uitgehouwen details benadrukken de tijdloze schoonheid van het grafmonument. Het is mogelijk om de naam en persoonlijke boodschappen van uw dierbare te graveren, waardoor hun aanwezigheid op een subtiele en gedenkwaardige manier wordt geëerd. Met dit monument kunt u een blijvende herinnering creëren, waar... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42255
Assortiment Traditionele gedenktekens
Collectie Golfkop, Klassiek en traditioneel
Kleur Bruin, Paars, Rood
Natuursteen kleuren Paars
Subtype Staande steen met vloer

Omschrijving

Een grafmonument dat is gemaakt van hoogwaardig Himalaya graniet, met een golfkop. De perfect uitgehouwen details benadrukken de tijdloze schoonheid van het grafmonument. Het is mogelijk om de naam en persoonlijke boodschappen van uw dierbare te graveren, waardoor hun aanwezigheid op een subtiele en gedenkwaardige manier wordt geëerd. Met dit monument kunt u een blijvende herinnering creëren, waarbij stijl, respect en traditie samenkomen.

Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.