close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafsteen van Dakota graniet met golfkop foto 1

Grafsteen van Dakota graniet met golfkop

Een prachtig grafmonument gemaakt van hoogwaardig Dakota graniet, met een golfkopdetail dat een klassieke uitstraling geeft. Het zachte oppervlak van de steen is perfect voor het graveren van de naam en persoonlijke boodschappen van uw dierbare. Het monument is een mooie manier om hun nagedachtenis te koesteren in een stijlvolle omgeving.De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen ge... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42537
Assortiment Traditionele gedenktekens
Collectie Klassiek en traditioneel
Graftype Enkel
Kleur Bruin
Subtype Enkel staand, Staande steen zonder vloer

Omschrijving

Een prachtig grafmonument gemaakt van hoogwaardig Dakota graniet, met een golfkopdetail dat een klassieke uitstraling geeft. Het zachte oppervlak van de steen is perfect voor het graveren van de naam en persoonlijke boodschappen van uw dierbare. Het monument is een mooie manier om hun nagedachtenis te koesteren in een stijlvolle omgeving.

Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.