close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafsteen met kruis van Cortenstaal foto 1

Grafsteen met kruis van Cortenstaal Cortenstaal

Dit is een opvallend grafmonument met als prominent element een kruis van Cortenstaal. Dit vernieuwende materiaal staat bekend om zijn duurzame eigenschappen en unieke, warme patina dat op natuurlijke wijze ontwikkelt over de tijd. Het kruis is subtiel geplaatst en voegt een diepere betekenis toe aan het monument. Het monument zelf is uitgevoerd in kwalitatief hoogwaardig graniet, wat een mooi con... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42012
Assortiment Moderne gedenktekens
Collectie Christelijk, Kruis, Modern
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Oranje
Materiaal Cortenstaal
Subtype Enkel staand en liggend, Staande steen met vloer

Omschrijving

Dit is een opvallend grafmonument met als prominent element een kruis van Cortenstaal. Dit vernieuwende materiaal staat bekend om zijn duurzame eigenschappen en unieke, warme patina dat op natuurlijke wijze ontwikkelt over de tijd. Het kruis is subtiel geplaatst en voegt een diepere betekenis toe aan het monument. Het monument zelf is uitgevoerd in kwalitatief hoogwaardig graniet, wat een mooi contrast biedt met de roestbruine kleur van het Cortenstaal. Het grafmonument is geschikt voor het graveren van persoonlijke teksten om op discrete wijze eer te betonen aan de overledene. Het straalt een stoere, toch stijlvolle esthetiek uit, wat het geheel een uniek en gedenkwaardig karakter geeft. Met dit monument voegt u een modern, maar eerbiedig element toe aan de laatste rustplaats van uw dierbare.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.

Cortenstaal

Cortenstaal wordt regelmatig toegepast bij grafmonumenten.De mooie roestbruine kleur wordt gekenmerkt door zijn warme uitstraling en wordt het ook steeds vaker gekozen. Het materiaal is zeer weervast en de roestlaag is erg duurzaam en blijft mooi.