close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafsteen met 2 delig kruis foto 1

Grafsteen met 2 delig kruis

De vloer van dit monument is gemaakt met banden met daarop 2 dekplaten, het geheel ligt met plinten op een betonfundering. De letterplaat bestaat uit 2 delen die uit elkaar zijn geplaatst, de uitsparing tussen de beide platen hebben de vorm van een kruis, de donkere plaat erachter geeft meer contrast. De tekst en gravure zijn gestraald en ingeverfd.De traditionele gedenktekens zijn meestal van na... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42023
Assortiment Traditionele gedenktekens
Collectie Christelijk, Eenvoudig tot bijzonder, Klassiek en traditioneel, Kruis
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Blauw, Zwart
Natuursteen kleuren Blauw
Subtype Enkel staand en liggend, Staande steen met vloer

Omschrijving

De vloer van dit monument is gemaakt met banden met daarop 2 dekplaten, het geheel ligt met plinten op een betonfundering. De letterplaat bestaat uit 2 delen die uit elkaar zijn geplaatst, de uitsparing tussen de beide platen hebben de vorm van een kruis, de donkere plaat erachter geeft meer contrast. De tekst en gravure zijn gestraald en ingeverfd.

Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.

Eenvoudig tot bijzonder

Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.