close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafmonument met toog model van Verde Candaias graniet foto 1

Grafmonument met toog model van Verde Candaias graniet

Dit grafmonument wordt gekenmerkt door het toogmodel, vervaardigd uit handgeslepen Verde Candaias graniet. Het monument weerspiegelt traditionele stijl en de esthetica van de symmetrie, terwijl het een duurzame en natuurlijke uitstraling heeft die bestand is tegen de elementen. De groene kleurschakeringen van het graniet vormen een rustige achtergrond en het karakteristieke toogmodel voegt een ele... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42531
Assortiment Traditionele gedenktekens
Collectie Klassiek en traditioneel
Subtype Enkel staand, Staande steen zonder vloer

Omschrijving

Dit grafmonument wordt gekenmerkt door het toogmodel, vervaardigd uit handgeslepen Verde Candaias graniet. Het monument weerspiegelt traditionele stijl en de esthetica van de symmetrie, terwijl het een duurzame en natuurlijke uitstraling heeft die bestand is tegen de elementen. De groene kleurschakeringen van het graniet vormen een rustige achtergrond en het karakteristieke toogmodel voegt een element van architectonische verfijning toe. Daarnaast biedt dit monument voldoende ruimte voor een persoonlijke inscriptie. Dit grafmonument is niet alleen een eerbetoon aan uw dierbare, het is ook een plaats van respect en aandachtigheid, waar de herinneringen zorgvuldig worden gekoesterd. Met zijn sterke en solide constructie staat dit grafmonument symbool voor blijvende herinnering en diepe waardering.

Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.