close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Lichtblauw Toog model grafsteen foto 1

Lichtblauw Toog model grafsteen

Een prachtig lichtblauw grafmonument dat de traditionele stijl combineert met een moderne esthetiek. Het Toog model is ontworpen om een rustplaats te creëren waar herinneringen en respect samenkomen. Het lichte, kalmerende blauw is perfect voor het eren van de persoonlijkheid en geest van uw dierbare. De gladde, zorgvuldig uitgehouwen details benadrukken het schone ontwerp en de bijzondere aandach... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42509
Assortiment Traditionele gedenktekens
Collectie Klassiek en traditioneel
Graftype Enkel
Kleur Grijs
Subtype Enkel staand, Staande steen zonder vloer

Omschrijving

Een prachtig lichtblauw grafmonument dat de traditionele stijl combineert met een moderne esthetiek. Het Toog model is ontworpen om een rustplaats te creëren waar herinneringen en respect samenkomen. Het lichte, kalmerende blauw is perfect voor het eren van de persoonlijkheid en geest van uw dierbare. De gladde, zorgvuldig uitgehouwen details benadrukken het schone ontwerp en de bijzondere aandacht voor detail.

Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.