close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafmonument met golfkop van Paradiso graniet foto 1

Grafmonument met golfkop van Paradiso graniet

Dit stijlvolle grafmonument is ontworpen met een golfkop en vervaardigd van het hoogwaardige Paradiso graniet. De distinctieve golfpatroon bovenaan het monument voegt een uniek, artistiek element toe, terwijl het duurzame graniet materiaal een blijvende kwaliteit waarborgt. Het Paradiso graniet, gekend om zijn meerkleurige en levendige patronen, zorgt voor een opvallende uitstraling. De naam en ee... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42155
Assortiment Traditionele gedenktekens
Collectie Klassiek en traditioneel
Graftype Dubbel / Familiegraf
Kleur Bruin, Paars
Natuursteen kleuren Rood/oranje/bruin
Subtype Dubbel staand, Staande steen met vloer

Omschrijving

Dit stijlvolle grafmonument is ontworpen met een golfkop en vervaardigd van het hoogwaardige Paradiso graniet. De distinctieve golfpatroon bovenaan het monument voegt een uniek, artistiek element toe, terwijl het duurzame graniet materiaal een blijvende kwaliteit waarborgt. Het Paradiso graniet, gekend om zijn meerkleurige en levendige patronen, zorgt voor een opvallende uitstraling. De naam en een persoonlijke boodschap kunnen gegraveerd worden in het oppervlak, om een betekenisvolle en persoonlijke eerbetoon aan uw dierbare te verschaffen. Dit zorgvuldig bewerkte monument is ontworpen om op subtiele wijze de aanwezigheid van uw overledene te eren, terwijl het een duurzame, tastbare herinnering biedt om te koesteren.

Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.