close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Traditionele grafsteen van orion graniet foto 1

Traditionele grafsteen van orion graniet

Een traditioneel grafmonument gemaakt van hoogwaardig Orion graniet, met gedetailleerde zijpanelen die perfect passen bij het klassieke ontwerp. Het monument biedt een blijvende herinnering aan uw dierbare, met een unieke mogelijkheid om hun naam en persoonlijke boodschappen te graveren. Met zijn tijdloze schoonheid is dit een perfecte manier om hun leven te eren en te vieren.De traditionele geden... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 41955
Assortiment Traditionele gedenktekens
Collectie Klassiek en traditioneel
Graftype Familiegraf - met vloer
Kleur Bruin, Paars
Natuursteen kleuren Paars, Rood/oranje/bruin
Subtype Dubbel staand en liggend, Staande steen met vloer

Omschrijving

Een traditioneel grafmonument gemaakt van hoogwaardig Orion graniet, met gedetailleerde zijpanelen die perfect passen bij het klassieke ontwerp. Het monument biedt een blijvende herinnering aan uw dierbare, met een unieke mogelijkheid om hun naam en persoonlijke boodschappen te graveren. Met zijn tijdloze schoonheid is dit een perfecte manier om hun leven te eren en te vieren.

Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.