close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafmonument met glazen letterplaat foto 1

Grafmonument met glazen letterplaat Glas

Enkel monument staand.
(dit materiaal is voor een nieuw monument niet meer leverbaar)De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht. Een enkel graf heeft op ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42512
Assortiment Traditionele gedenktekens
Collectie Klassiek en traditioneel, Zuilen
Graftype Enkel, Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Groen
Materiaal Glas
Subtype Enkel staand, Staande steen met vloer, Staande steen zonder vloer

Omschrijving

Enkel monument staand.
(dit materiaal is voor een nieuw monument niet meer leverbaar)

Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.