close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Golfkop grafsteen met bronzen letters foto 1
Klik op onderstaande foto's voor een vergroting

Golfkop grafsteen met bronzen letters Brons, natuursteen

Een stijlvol grafmonument met een golfkop letterplaat, versierd met bronzen letters. Dit stijlvolle grafmonument is verfraaid met een bronzen graflantaarn, waar een kaarsje in gebrand kan worden. De letterplaat biedt ruimte voor de naam van uw geliefde.Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied va... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 33206
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Golfkop, Klassiek en traditioneel
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Liggende deel Gedeeltelijk beplanting, Natuursteen
Materiaal Brons, Natuursteen
Natuursteen kleuren Rood/oranje/bruin
Productsoort Lantaarn, Letterplaat
Staande deel Natuursteen

Omschrijving

Een stijlvol grafmonument met een golfkop letterplaat, versierd met bronzen letters. Dit stijlvolle grafmonument is verfraaid met een bronzen graflantaarn, waar een kaarsje in gebrand kan worden. De letterplaat biedt ruimte voor de naam van uw geliefde.

Eenvoudig tot bijzonder

Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Natuursteen

Van marmer tot graniet en van ruw tot gepolijst. Natuursteen is nog steeds het meest gebruikte materiaal voor grafmonumenten wordt gebruikt in de meest uiteenlopende variaties, soorten, kleuren en afwerkingen. Juist vanwege de duurzaamheid is het materiaal erg geschikt voor toepassing in de buitenlucht en blijven de meeste natuursteensoorten ook jarenlang hun natuurlijke schoonheid behouden.