close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Glazen tekstplaat met hart van zwart Graniet foto 1
Klik op onderstaande foto's voor een vergroting

Glazen tekstplaat met hart van zwart Graniet Glas

Dit prachtige grafmonument is een modern en elegant ontwerp, met een glazen tekstplaat die de naam en herinneringen van uw dierbare vastlegt. De plaat is omgeven door een zwart granieten hart dat sterkte en troost uitstraalt. Dit monument biedt een unieke manier om de liefde voor uw dierbare op een subtiele manier te blijven herdenken.Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 36610
Collectie Beelden en Symbolen, Exclusief, Hartvormige lettersteen, Jong en eigentijds
Liggende deel Hart, Kleine uitsparing, Natuursteen
Materiaal Glas
Productsoort Fotoartikel, Glazen foto

Omschrijving

Dit prachtige grafmonument is een modern en elegant ontwerp, met een glazen tekstplaat die de naam en herinneringen van uw dierbare vastlegt. De plaat is omgeven door een zwart granieten hart dat sterkte en troost uitstraalt. Dit monument biedt een unieke manier om de liefde voor uw dierbare op een subtiele manier te blijven herdenken.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.