close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Glazen letterplaat grafmonument foto 1

Glazen letterplaat grafmonument Glas, rvs

Een gedenkteken bestaande uit een glasplaat welke is bevestigd in houders van rvs. Op de glasplaat is een afbeelding van rvs aangebrachtDoor het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbo... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 41937
Assortiment Unieke gedenktekens
Collectie Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Grijs
Materiaal Glas, RVS
Subtype Enkel staand en liggend, Staande steen zonder vloer

Omschrijving

Een gedenkteken bestaande uit een glasplaat welke is bevestigd in houders van rvs. Op de glasplaat is een afbeelding van rvs aangebracht

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.