close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Familie graf bestaand uit drie zuilen met kruis foto 1
Klik op onderstaande foto's voor een vergroting

Familie graf bestaand uit drie zuilen met kruis

Dit familiegraf bestaat uit drie stevige zuilen, waardoor het een solide en rustgevende plek is om te herdenken. Het monument is gemaakt van hoogwaardig graniet, waardoor het duurzaam en tijdloos is. De details zijn met precisie uitgehouwen, waardoor er een elegante en subtiele sfeer ontstaat. De persoonlijke boodschap of de naam van de overledene kan worden gegraveerd.Een eenvoudige, simpele graf... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 35798
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Natuurlijk, Zuilen
Liggende deel Leisteen, Natuursteen
Natuursteen kleuren Beige/licht bruin
Productsoort Fotoartikel
Staande deel Natuurlijk

Omschrijving

Dit familiegraf bestaat uit drie stevige zuilen, waardoor het een solide en rustgevende plek is om te herdenken. Het monument is gemaakt van hoogwaardig graniet, waardoor het duurzaam en tijdloos is. De details zijn met precisie uitgehouwen, waardoor er een elegante en subtiele sfeer ontstaat. De persoonlijke boodschap of de naam van de overledene kan worden gegraveerd.

Eenvoudig tot bijzonder

Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.