close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Enkel grafmonument van Ocean Beige kalksteen foto 1

Enkel grafmonument van Ocean Beige kalksteen

Dit enkele grafmonument is een elegant kunstwerk, vervaardigd uit Ocean Beige kalksteen. Het ontwerp combineert stijl en functionaliteit, met zorgvuldig gesneden details die de tijdloze schoonheid benadrukken. Het monument biedt ruimte voor persoonlijke inscripties, waardoor het mogelijk is om de herinnering aan uw dierbare te eren. Met dit respectvolle grafmonument creëert u een blijvende herinne... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 41843
Assortiment Ambachtelijke monumenten
Bloem, plant of boom Bloem/plant, Bloem/plant 3d
Collectie Ambachtelijk, Beelden en Symbolen, Lichte grafstenen
Graftype Enkel
Kleur licht, Wit
Natuursteen kleuren Wit/gebroken wit
Subtype Enkel staand, Staande steen zonder vloer

Omschrijving

Dit enkele grafmonument is een elegant kunstwerk, vervaardigd uit Ocean Beige kalksteen. Het ontwerp combineert stijl en functionaliteit, met zorgvuldig gesneden details die de tijdloze schoonheid benadrukken. Het monument biedt ruimte voor persoonlijke inscripties, waardoor het mogelijk is om de herinnering aan uw dierbare te eren. Met dit respectvolle grafmonument creëert u een blijvende herinnering.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Lichte grafstenen

Er zijn talloze natuursteensoorten. Iedere steensoort met haar eigen specifieke eigenschappen en uitstraling. Ons assortiment natuursteen soorten bevat ook vele soorten licht natuursteen. Omdat licht natuursteen poreuzer is dan donker natuursteen trekt vocht en vuil meer in het steen. Licht natuursteen vereist daarom regelmatig onderhoud. Met een speciaal impregneermiddel kunnen we het intrekken van vocht en vuil beperken waardoor de steensoort langer mooi blijft.