close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Eenvoudig rechthoekig grafmonument van Cortenstaal foto 1

Eenvoudig rechthoekig grafmonument van Cortenstaal Cortenstaal

Dit grafmonument van Cortenstaal is vormgegeven in een sobere, rechthoekige vorm. De keuze voor Cortenstaal, een weersbestendig materiaalsoort, zorgt voor een opvallende, maar vooral duurzame en onderhoudsvriendelijke keuze. De roestbruine tint van het staal zorgt voor een warme, natuurlijke uitstraling die in harmonie is met de omgeving, en de rechthoekige vorm geeft het geheel een modern, strak ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42005
Assortiment Moderne gedenktekens
Collectie Modern, Onderhoudsvrij
Graftype Enkel
Kleur Bruin
Materiaal Cortenstaal
Subtype Enkel staand, Staande steen zonder vloer

Omschrijving

Dit grafmonument van Cortenstaal is vormgegeven in een sobere, rechthoekige vorm. De keuze voor Cortenstaal, een weersbestendig materiaalsoort, zorgt voor een opvallende, maar vooral duurzame en onderhoudsvriendelijke keuze. De roestbruine tint van het staal zorgt voor een warme, natuurlijke uitstraling die in harmonie is met de omgeving, en de rechthoekige vorm geeft het geheel een modern, strak lijnenspel. Dit grafmonument biedt voldoende ruimte voor persoonlijke inscripties en symbolen, zodat een persoonlijke eerbetoon aan uw dierbare gerealiseerd kan worden. Door de toepassing van Cortenstaal zal het uiterlijk van het monument door de jaren heen op subtiele wijze veranderen, symbolisch voor de voortdurende aanwezigheid van herinneringen. Dit eenvoudige, maar toch stijlvolle grafmonument straalt respect en waardigheid uit.

Cortenstaal

Cortenstaal wordt regelmatig toegepast bij grafmonumenten.De mooie roestbruine kleur wordt gekenmerkt door zijn warme uitstraling en wordt het ook steeds vaker gekozen. Het materiaal is zeer weervast en de roestlaag is erg duurzaam en blijft mooi.