close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Dubbele familie grafsteen van Orion graniet foto 1

Dubbele familie grafsteen van Orion graniet

Dit dubbele familie grafmonument is vervaardigd uit Orion graniet, een materiaal dat bekend staat om zijn duurzaamheid en natuurlijke uitstraling. De twee delen van het monument zijn zorgvuldig ontworpen om samen een harmonieus geheel te vormen, waarbij zowel individualiteit als verbondenheid wordt gereflecteerd. De subtiele glans van het Orion graniet reflecteert sierlijk het licht, wat een seren... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42015
Assortiment Traditionele gedenktekens
Collectie Klassiek en traditioneel, Onderhoudsvrij
Graftype Familiegraf - met vloer
Subtype Dubbel staand en liggend, Staande steen met vloer

Omschrijving

Dit dubbele familie grafmonument is vervaardigd uit Orion graniet, een materiaal dat bekend staat om zijn duurzaamheid en natuurlijke uitstraling. De twee delen van het monument zijn zorgvuldig ontworpen om samen een harmonieus geheel te vormen, waarbij zowel individualiteit als verbondenheid wordt gereflecteerd. De subtiele glans van het Orion graniet reflecteert sierlijk het licht, wat een serene uitstraling aan het monument geeft. Door de lange levensduur en de mogelijkheid tot het creëren van diepgegraveerde persoonlijke inscripties biedt dit grafmonument de mogelijkheid om een duurzame gedenkplaats te vormen, waarbinnen zowel individuele herinneringen als gemeenschappelijke familiebanden centraal staan.

Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.