close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Bruine ruwe steen van Halmstad graniet foto 1

Bruine ruwe steen van Halmstad graniet

Een stijlvol grafmonument dat een unieke en rustieke uitstraling heeft. Gemaakt van bruine ruwe Halmstad graniet. Deze steen is bestand tegen weersomstandigheden, zodat uw dierbare altijd eerbiedig herdacht kan worden.De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar make... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42462
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Collectie Natuurlijk
Graftype Enkel
Kleur Bruin
Subtype Enkel staand, Staande steen zonder vloer

Omschrijving

Een stijlvol grafmonument dat een unieke en rustieke uitstraling heeft. Gemaakt van bruine ruwe Halmstad graniet. Deze steen is bestand tegen weersomstandigheden, zodat uw dierbare altijd eerbiedig herdacht kan worden.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.