close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Bruine grafzerk met grafzuil van Basalt foto 1

Bruine grafzerk met grafzuil van Basalt Basalt

Dit grafmonument bestaat uit een robuuste grafzerk en zuil, beide vervaardigd uit elegant Basalt. De donkere, aardse tinten geven een gevoel van stabiliteit en rust, terwijl de duidelijke contouren van zowel de zerk als de zuil zorgen voor een indrukwekkend visueel baken op de rustplaats. De grafzuil biedt extra ruimte voor persoonlijke inscripties of decoratieve elementen. De texturen van het bas... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 41991
Assortiment Unieke gedenktekens
Collectie Bijzonder persoonlijk, Grafzerken
Graftype Enkel, Enkele grafsteen - met vloer, Grafzerken
Kleur Bruin
Materiaal Basalt
Productsoort Zerk / Dekplaat

Omschrijving

Dit grafmonument bestaat uit een robuuste grafzerk en zuil, beide vervaardigd uit elegant Basalt. De donkere, aardse tinten geven een gevoel van stabiliteit en rust, terwijl de duidelijke contouren van zowel de zerk als de zuil zorgen voor een indrukwekkend visueel baken op de rustplaats. De grafzuil biedt extra ruimte voor persoonlijke inscripties of decoratieve elementen. De texturen van het basalt vertegenwoordigen de tijdloze schoonheid van natuursteen en voegen een uniek en duurzaam element toe aan dit herdenkingsmonument. Dit monument is een suggestieve manier om eer te bewijzen aan uw dierbare, waarbij de kracht en bestendigheid van basalt symboliseert de onvergankelijkheid van hun herinnering.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.