close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Blauwe natuurlijke grote zwerfkei van ruwe steen foto 1

Blauwe natuurlijke grote zwerfkei van ruwe steen Zwerfkeien

Een blauwe natuurlijke zwerfkei van ruwe steen, die een majestueuze en monumentale uitstraling heeft. De steen is groot en zorgvuldig gevormd om de rustplaats van uw dierbare te eren. Het oppervlak is voorzien van prachtig gegraveerde initialen, wat een persoonlijk tintje toevoegt aan dit unieke grafmonument. Het biedt een prachtige herinnering aan de geliefde die er rust.De natuur levert ons de m... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 28295
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Collectie Natuurlijk
Graftype Enkel
Liggende deel Geheel beplanting, Natuursteen
Materiaal Zwerfkeien
Natuursteen kleuren Blauw
Staande deel Natuurlijk, Zwerfkei

Omschrijving

Een blauwe natuurlijke zwerfkei van ruwe steen, die een majestueuze en monumentale uitstraling heeft. De steen is groot en zorgvuldig gevormd om de rustplaats van uw dierbare te eren. Het oppervlak is voorzien van prachtig gegraveerde initialen, wat een persoonlijk tintje toevoegt aan dit unieke grafmonument. Het biedt een prachtige herinnering aan de geliefde die er rust.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Zwerfkeien
Zwerfkeien hebben een zachte, natuurlijke vorm en zijn daardoor een fraai element om te gebruiken in een gedenkteken. De natuurlijke schoonheid maakt dat een zwerfkei niet al te veel decoraties nodig heeft.